Huis te koop € 398.000

Posthoornstraat 12 9300 Aalst 4 1

Beschrijving

Ontdek deze unieke kans om eigenaar te worden van een schitterende herenwoning. Deze prachtige woning is volledig gerenoveerd en biedt het beste van beide werelden: charme en hedendaagse luxe.

Indeling:
- Gelijkvloers: Een stijlvolle inkomhal verwelkomt je, gevolgd door een apart toilet met sfeervolle indirecte verlichting. Geniet van een ruime, lichte leefruimte die naadloos aansluit op een leuke leefkeuken met lichtstraat, compleet met een Miele vaatwas, een gasvuur, dubbele spoelbak en een koelkast. Ideaal voor culinaire liefhebbers!
- Ondergronds: Ruime kelder en praktische wasplaats.
- Eerste verdieping: Ontspan in de badkamer met luxueuze regendouche, wastafel en toilet, en ontdek twee royale slaapkamers die volop licht en ruimte bieden.
- Tweede verdieping: Momenteel in gebruik als derde en vierde slaapkamer.
- Buiten ruimte: Verken de zongerichte tuin! Het zonneterras nodigt uit om te genieten van warme zomerdagen, een heerlijke barbecue of een rustige ochtend met een kopje koffie.

Extra troeven:
- Centrale verwarming op aardgas
- Hoogwaardige, energiezuinige hoogrendementsbeglazing
- Ramen voorzien van vliegenhorren
- Zonnepanelen voor lagere energiekosten
- Conforme elektriciteit
- Recent vernieuwde vloeren, schilder- en behangwerken (2020)

Deze woning is een ware buitenkans voor wie op zoek is naar een instapklare woning met karakter, in een bruisende omgeving. Mis deze unieke kans niet en plan snel een bezichtiging! Mogelijkheid tot het aankopen van een garage in de nabije omgeving.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Verhoeven Maarten E: info@verrassendvastgoed.be T: 0474352880